Erityisjalkineet

ERITYISJALKINEET

Yksilölliset mittojen mukaan valmistettavat ortopediset jalkineet ja sarjavalmisteiset erityisjalkineet.

Tarpeita erityisjalkineiden käytölle tuovat mm.reuma- ja diabetessairaudet, jalkaterän voimakas virheasento, kokoero tai raajojen suuri pituusero, synnynnäiset epämuodostumat, neurologiset- ja lihassairaudet sekä tilavara tukipohjallisten käyttöön.

Mallistossa on lasten ja aikuisten mallit kesä-ja talvikäyttöön sekä sisäkäyttöön. Mallistossa myös hoitokengät (kipsikenkä, kantakenkä jne) ja kääntävälestiset kengät (kampurakengät).

 

ORTOPEDISET JALKINEET

Ortopedisen jalkineen valmistuksen perusta on yksilöllinen lesti, mikä valmistetaan asiakkaan jalasta otettujen mittojen mukaan.

Yksilölliselle lestille rakennetussa jalkineessa on huomioitu asiakkaan erityistarpeet, jotta jalkine on istuva ja tilavuudeltaan sopiva.

Ortopedisten jalkineiden valmistus on monivaiheinen erityisosaamista vaativa työprosessi, mikä kestää kuudesta kymmeneen viikkoon. Valmis kenkä sovitetaan aina asiakkaan jalkaan ja koekäyttövaiheen aikana todetaan jalkineen sopivuus.

Ortopedisilla jalkineilla on sopivuustakuu.

 orto_001  orto_002  0rto_003

 

 orto_004  orto_005

 

SARJAVALMISTEISET ERITYISJALKINEET (TUKIJALKINEET)

Sarjavalmisteisiin erityisjalkineisiin voidaan tilausvaiheessa suunnitella yksilöllisiä asiakkaan tarpeiden mukaisia rakenteellisia ratkaisuja (muutostyöt).

Näitä ovat mm. lestin koko ja laajuus, erilaiset tukevuuteen ja jäykkyyteen vaikuttavat vahvikkeet, korotukset jalkineen sisä- ja ulkopohjaan, kiilaukset, päkiärullat sekä keinupohjat että muut valmistusmateriaaleihin liittyvät vaatimukset.

 sarja_004  sarja012  sarja_001

 

 sarja_002  sarja_003  sarja_008

 

Mallistossa sandaalit, puolikengät, varsijalkineet ja lenkkarit sekä hoito-, reuma- ja diabetesjalkine.